Auto Steenvoorde; compleet, goed en betaalbaar!

Top Occasions

WINTER BRUG SPIEGELa

Wij geven 30% korting
op winterbanden

Bewaren

Bovag

Logo BOVAG Garantie

bosch-service

Autobedrijf Steenvoorde staat voor kwaliteit. Daarom zijn we aangesloten bij diverse instanties die ons en onze klanten ondersteunen.

BOVAG

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, een van de belangrijkste instanties voor de autobedrijven en hun klanten. Deze instantie controleert de autobedrijven of ze voldoen aan de hedendaagse eisen en staat garant voor alle BOVAG garanties die wij geven op verkoopauto’s, onderhoud en reparaties. Dus u bent verzekerd van garantie bij ons bedrijf.

RDW

RDW: Rijks Dienst voor het Wegverkeer.
Deze instantie zorgt er o.a. voor dat alle Nederlandse auto’s geregistreerd staan in een database en dat u op tijd een herinnering krijgt voor de APK keuring. Wij zijn een RDW erkend APK keurstation.

BCS

BCS: Bosch Car Service. Dit is Europa's grootste merkonafhankelijke formule. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én controles die verband houden met het seizoen, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

FABRIEKSGARANTIE

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf als Autobedrijf Steenvoorde, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat doen. Het is een hardnekkig misverstand dat u verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u 'm heeft gekocht. Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo'n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld. U kunt dus altijd bij ons terecht!